Fab Lab Paramaribo organiseert open Fab Talk seminar op 8 november 2013

Het Fab Lab Paramaribo organiseert op vrijdag 8 november 2013 van 12:30-14:00 u. een open seminar over het Fab Lab. De focus ligt dit keer op (open) design en de creatieve industrie (o.a. mode). De Fab Talk begint met korte video-introducties over het thema, recente ervaringen van gebruikers en een presentatie over wat het Fab Lab wil en kan. Daarna vindt een uitgebreide rondleiding door het Fab Lab plaats.

[en] Fab Lab Paramaribo organizes an open Fab Talk seminar on Friday, November 8th, 2013 (12:30-14:00 h.). – The focus this time is (open) design and the creative industry (a.o. fashion). The Fab Talk starts with short video introductions to the theme, recent user experiences, and a presentation of mission and possibilities of the Fab Lab. The Fab Talk ends with a tour through the Fab Lab.

Het Fab Lab Paramaribo is een initiatief van het Kabinet van de Vicepresident in het kader van het technologiebeleid. Het Fab Lab is gevestigd in het Regeringsgebouw aan de Dr. Sophie Redmondstraat 116-118 te Paramaribo. Daar vindt ook van 12:30-14:00 u. de Fab Talk plaats (zaal open 12:00 u.).

De agenda van de Fab Talk luidt als volgt:

  • (12:00 – Zaal open)
  • 12:30 – Opening
  • 12:35 – Fab Lab & (open) design, creative industry & fashion
  • 12:50 – Gebruikers aan het woord
  • 13:05 – Fab Lab: wat wil het, wat kan het
  • 13:20 – Rondleiding door het Fab Lab
  • 13:50 – Rondvraag
  • 14:00 – Sluiting

Het seminar wordt verzorgd door het projectteam van Fab Lab Paramaribo: John Watkin (projectleider, Kab VP), Pieter van der Hijden (consultant), Anand Kalpoe (AdeKUS/FTeW), Djoemarlan Kasanmoesdiran (Kab VP) en Reina Raveles (Kab Pres).

Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is zeer beperkt (max. 20). Vooraf registreren als deelnemer is daarom verplicht. Gebruik daarvoor het online formulier op http://bit.ly/19CjPRO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *