Fab Lab Paramaribo organiseert open Fab Talk seminar op 5 juli 2013

Het Fab Lab Paramaribo organiseert op vrijdag 5 juli 2013 van 12:30-14:00 u. een open seminar over het nieuwe Fab Lab. Deze “Fab Talk” begint met korte introducties over het Fab Lab concept, de ervaringen van gebruikers, het machinepark en de wereldwijde community. Daarna vindt een uitgebreide rondleiding door het Fab Lab plaats.

[en] Fab Lab Paramaribo organizes an open “Fab Talk” seminar on Friday, July 5th, 2013 (12:30-14:00 h.).  – The open seminar on the new Fab Lab starts with short introductions on the Fab Lab concept, user experiences, machines and tools, and the worldwide Fab Lab community. To conclude, a guided tour through the lab will take place.

Het Fab Lab Paramaribo is een initiatief van het Kabinet van de Vicepresident in het kader van het technologiebeleid. Het Fab Lab is gevestigd in het Regeringsgebouw aan de Dr. Sophie Redmondstraat 116-118 te Paramaribo. Daar vindt ook van 12:30-14:00 u. de Fab Talk plaats (zaal open 12:00 u.).

De agenda van de Fab Talk luidt als volgt:

  • (12:00 – Zaal open)
  • 12:30 – Opening
  • 12:35 – Wat is een Fab Lab? Een korte inleiding aan de hand van enkele filmpjes.
  • 12:45 – Gebruikers aan het woord; wat deden gebruikers de afgelopen maand in het Fab Lab?
  • 12:55 – Onze machines en andere tools en hun mogelijkheden
  • 13:05 – De internationale Fab Lab community
  • 13:15 – Rondleiding door het Fab Lab
  • 13:45 – Rondvraag
  • 14:00 – Sluiting

Het seminar wordt verzorgd door het projectteam Fab Lab Paramaribo: John Watkin (projectleider, Kab VP), Pieter van der Hijden (consultant), Anand Kalpoe (AdeKUS/FTeW), Djoemarlan Kasanmoesdiran (Kab VP) en Reina Raveles (Kab Pres).

Deelnemen is gratis, maar het aantal plaatsen is zeer beperkt (max. 20). Vooraf registreren als deelnemer is daarom verplicht.  Gebruik daarvoor het online formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *